Muharrem İnce Yalova’nın Altınova İlçesi'ne bağlı Kaytazdere Beldesi ve Tokmak Köyü'ne ziyaretler yaptı. Ziyaret sırasında Kaytazdere beldesinden Hüseyin Yiğit, "AKP ve MHP TBMM'ye gelmiyorsa CHP halka gitsin" deyince CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce telefonla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradı. Kılıçdaroğlu’na çiftçilerin talebi olduğunu belirten İnce, telefonu bir süreliğine Hüseyin Yiğit’e vererek talebini Kılıçdaroğlu'na iletmesini istedi. Yiğit telefonda, "AKP ve MHP TBMM'ye gelmeyeceklermiş. O halde siz meydanlara inin biz sonuna kadar arkanızdayız" dedi.

 Köylünün bu isteğine Kılıçdaroğlu olumlu yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Hüseyin Yiğit’e "CHP Grup toplantısını bayramdan sonra Ankara Tandoğan Meydanı'nda yapacağım. Halkımızı da bu toplantıya davet edeceğim” şeklinde yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu’yla telefonda görüşen Hüseyin Yiğit ise, “İlk kez bir siyasi partinin genel başkanıyla konuştum. Çok heyecanlandım ama CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bayramdan sonra CHP Grup toplantısını Tandoğan Meydanı’nda halkla birlikte yapma sözü verdi. Yalova köylüleri olarak bizler de orada olacağız” dedi.



SG(FK/İD)