Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'nce kentin değişik noktalarına yerleştirilen 115 mobese kamerası, birbirinden ilginç görüntüleri kaydetti. Mobese kameralarınca 2012 yılı içinde kaydedilen trafik kazaları ve ilginç olayların görüntüleri basın mensuplarına dağıtıldı.

YAĞMUR SUYUNDA ZOR ANLAR

Çanakkale'de etkili olan sağanak yağış sonrasında göle dönen Stadyum Caddesi'nde yolun karşısına geçmek isteyen bir vatandaşın, içine düştüğü su birikintisinden canını zor kurtardığı görüldü. Görüntülerde, su birikintisi nedeniyle asfaltı görmeyen kişi, kaldırımdan inerken ayağı takılıp yere düşüyor. Kişi, kalkmayı başarıp az ilerledikten sonra bir kez daha yere düşüyor. Bir kez daha ayağa kalkmayı başardıktan sonra yolun karşısına geçip kaldırıma çıkmaya çalıştığı sırada üçüncü kez yere düşüyor. Bu defa bir süre ayağa kalkamayan kişi, boğulmaktan son anda kurtuluyor. Bu arada yoldan geçenlerin hiçbir şey olmamış gibi bakması da dikkat çekiyor. Kendi imkanlarıyla sudan çıkan adam, yoluna devam ediyor.

İLGİNÇ KAZALAR

Kentin değişik noktalarında meydana gelen birbirinden ilginç kaza anları da mobese kameralarınca görüntülendi. Kazalara, ışık ihlali ve aşırı hız yapan sürücülerin neden olduğu görüldü.



BG,EK(AÖ/BT)