Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında Patlangıç Ölüdeniz Caddesi ile Cezayirli Hasan Paşa Caddesi'nin birleştiği noktada meydana geldi. Fethiye'den Ölüdeniz yönüne seyreden 60 yaşındaki Mehmet Ali Karadağ yönetimindeki 20 KZ 701 plakalı kamyonet, ters yönden gelip dönüş yapmaya çalışan 39 yaşındaki Emin Duru yönetimindeki 48 GP 902 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada sürücüler Mehmet Ali Karadağ ve Emin Duru ile birlikte kamyonetlerde bulunan 46 yaşındaki Semahat Oğuş, işitme engelli Melike Oğuş, down sendromlu 20 yaşındaki Emine Özde Gökçe ve aynı yaştaki İlker Karadağ çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaza sonrasında haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, çevredekiler yaralıları sıcaktan etkilenmemeleri için gölgelik alanlara taşıdı.

DERDİNİ ANLATAMADI

Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılardan işitme engelli Melike Oğuş ise uzun süre sağlık ekiplerine derdini anlatmaya çalıştı. Vücudunda yara olup olmadığı sorularına anlamadığı için cevap veremeyen Oğuş, vatandaşlar tarafından kucaklanarak ambulansa taşındı. Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.