Bir süre önce yanında az sayıda korumayla Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ne gelen Hayrünnisa Gül’ü kapıda, Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın ve THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu karşıladı. THY CİP Salonu’nun methini duyan Hayrünnisa Gül’ün artık yalnız uçtuğunda salonu kullanmak istediği ve salonu çok beğendiği öğrenildi. Dış Hatlar Terminali’nde ki CİP Salonu’nda iki saat kalan Hayrünnisa Gül’e Turkish&Doco Genel Müdürü Atilla Doğudan rehberlik etti. Gül, Doğudan’a salonun mimari yapısı ve ikram kalitesinden dolayı memnuniyetini ifade etti. Gül, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’ya da VİP Salonu ve Devlet Konukevi’nde de aynı hizmetin verilip verilemeyeceğini sordu.

Hayrünnisa Gül, daha önce de Devlet Konukevi’nde bulunan tabloları değiştirmiş ve getirttiği İstanbul manzaralı tablolardan oluşan birkaç küçük tadilat yaptırtmıştı.




CİP SALONU ÖZELLİKLERİ


Açıldıktan kısa bir süre sonra adından söz ettiren THY CİP Salonu’nun özellikleri ise şöyle:


3 bin m2 kapalı alanda günde 2 bin misafiri ağırlayan Türk Hava Yolları Dış Hatlar CIP Salonu’nda zengin ikram çeşitleri, özel dinlenme alanları, kişiye özel banyo kiti ile duş gibi imkanlarla uçuş öncesi yolculara konforlu bir ortam sağlanıyor. Çocukları ile seyahat eden misafirler için çocuk oyun alanı ve özel bebek odası gibi bölümler yer alıyor.

Piyanodan, 100 yıllık iki zeytin ağacına, günlük yerli/yabancı gazete ve dergiden, müzik ve televizyon sistemlerine, Türk ve dünya mutfağından, içeceğin her çeşidinin yer aldığı salon, tüm gerekli teknik donanıma sahip business center’da da internet kullanımı gibi imkanlar sunuluyor.

CİP salonu, THY’nin ortak olduğu Do&Co İkram Hizmetleri A.Ş tarafından işletiliyor.

 


FK (MK) (FOTOĞRAF)