Kendisinden 54 yaş büyük işadamı Halis Toprak'la 18 Temmuz 2009'da 17 yaşındayken evlenen Nazlıcan Toprak, bu evlilikle tanındı. Daha sonra da Halis Toprak, Nazlıcan Toprak'tan boşanmak için avukatı aracılığıyla dava açtı. Halis Toprak ile boşanma davası devam eden Nazlıcan Toprak'ın Antalya'da bir huzurevinde kalan babası İsmet Tağızade, kızının 5 ay önce kendisini ziyaret ettiğini belirterek, "Hiç parası olmadığını söyledi, benden para istemek için yanıma geldi. Ben de kredi borcum olan banka şubesine, 6 bin lira daha kredi çekip çekemeyeceğimi sordum. Kabul ettiler ve Nazlıcan da kefilim oldu. Parayı bankadan alır almaz evraklarla birlikte ayrıldı. Bir daha da görüşemedik" dedi.

Taksitlerin zamanı geldiğinde ödenmediğini, kızını aramasına rağmen ulaşamadığını belirten Tağızade, "Bu kızımın bana son kazığı oldu. Bu parayı geri getirmesini istiyorum" diye konuştu.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Ayrı yaşadığı eşi Şehirnaz ve 3 çocuğuna sahip çıktığını, onlar için fedakarlıklarda bulunduğunu söyleyen İsmet Tağızade, "Şu an eşime de boşanma davası açtım. Beni kaldığım huzurevinde bile huzursuz ettiler. Burada bile dolandırdılar. Param olmadığı için baroya gittim. Durumumu anlattım. Benim için bir avukat tayin edildi. Davanın açıldığını öğrendim" dedi.

Sivas ve Afyonkarahisar'da inşaat işçisi olarak çalışan İsmet Tağızade, geçen yıl emekli olmuştu.