Olay sabah saatlerinde İlkadım İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Evli ve bir çocuk annesi Gülseren Yıldız, çalıştığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ndeki kantine gitmek için evinden çıktı. Otobüs durağına doğru yürüyen genç kadının arkasından gelen bir kişi, sokakta kimsenin olmadığı bir anda elindeki cam parçasını Yıldız'ın boğazına dayadı. Şüpheli çantasını istediği kadının direnmesi üzerine elindeki cam parçası ile Yıldız'ın boğasını keserek, çantasını alıp kaçtı.

ALLAH ÇOCUĞUMA BAĞIŞLADI

Kanlar içinde polisi arayan Gülseren Yıldız, saldırganın eşkalini verdi. Olay yerine gelen ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yıldız, "Sabah işe gidiyordum. Bir kişi yanaşıp boğazıma birşey dayayıp çantamı istedi. Çok korktum ama çantayı vermek istemedim. Bu kez boğazımı kesip beni ölümle tehdit etti. Korkuya kapıldım ve çantamı verdim. Kaçarken de yüzünü gördüm. Daha sonra polisi arayıp yardım istedim. Allah beni çocuğuma bağışladı" dedi.

ŞEYTANA UYDUM, PİŞMANIM

Polis, genç kadının verdiği eşkal üzerine çok sayıda sabıkası bulunan Ahmet Oğur'u harabe bir binanın içinde bulup gözaltına aldı. Evli olan Oğur'un ifadesinde, "Parasız kaldığım için şeytana uydum. Çok pişmanım" dediği öğrenildi. Ahmet Oğur, polisteki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Tutuklanan Oğur, cezaevine gönderildi.