Şişli Fulya Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi Ihlamur Sitesi'nde meydana gelen olayda, beş katlı apartmanın çatı bölümümda saat 18.00 sıralarında yangın çıktı. Alevler kısa sürede çatının tamamını kapladı.Yangını fark eden vatandaşlar durumu hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine Beşiktaş ve Beyoğlu itfaiye grupları sevk edildi. İtfaiye ekipleri merdiven ile çatıdaki yangına müdahale etti. Uzun süre çatıda söndürme çalışması yapan ekipler, yangını kontrol altına aldı. İki saatlik bir çalışma sonrası yangın tamamen söndürüldü. İtfaiye ekipleri, apartmanın çatı katında izalasyon çalışmasının yapıldığını ve yangının bu çalışmalardan çıkmış olabileceği üzerinde duruyor. Apartman sakinlerinin çoğunun tatilde olması ise olası bir yaralanma ve ölümün önüne geçti.


"BU İKİNCİ YANGIN"

Apartman sakinleri çatıda yoğun bir duman meydana geldiğini, yangını söndürmeye çalıştıklarını ancak söndüremeyince itfaiye ekiplerine haber verdiklerini söylediler. Yangın olduğunu duyan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül hemen olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Sarıgül "Fulyada bir hafta içerisinde bu ikinci yangın.Ihlamur Sitesinde yapılan bir tadilat çalışması var. Yangın muhtemelen çatı onarım çalışmalarında bir arkadaşımızın dikkatsiz çalışması sonrasında çıktı.İtfaiye raporu birazdan çıkacak.Ama yangın itfaiye ekiplerimizin ve Şişli ekiplerinin çalışması sonucu söndürüldü. Can kaybımız yok. Orucunda etkisi olabilir. Hepimize geçmiş olsun" dedi.

Yangın sonucu binada maddi hasar meydana geldi. Geçtiğimiz günlerde Fulya'daki 42 katlı Polat Tower'da çıkan yangın çıkmış,binada büyük çapta maddi hasar meydana gelirken yangında ölen yada yaralanana olmamıştı.