Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'nden yola çıkan ve fındık toplamak için Ordu'ya gelen işçileri taşıyan Vahdettin Bozkurt (47) yönetimindeki 21 LA 163 plakalı yolcu minibüsü, Ordu-Giresun karayolu Dörtyol Kavşağı'nda Halil Aşçı'nın (41) kullandığı 52 FA 343 plakalı kamyonetle çarpıştı. Fındık işçilerini taşıyan minibüs kamyonete çarptıktan sonra orta refüje çıkarak dururken, kamyonet ise tanınmaz hale geldi.

Kazada minibüs sürücüsü Vahdettin Bozkurt ile aynı aileden oldukları öğrenilen Sabriye Bozkurt (47), Ayşegül Bozkurt (14), Hasret Bozkurt (19), Sakine Bozkurt (28), Fatma Bozkurt (15), Murat Bozkurt (14), Hülya Bozkurt (14), Abdullah Bozkurt (14), Burhan Taş (16), Ferhat Taş (14), Mahmut Durmuş (18), Mehmet Yılmaz (16) ve Gurbet Yılmaz (13) ile kamyonet sürücüsü Halil Aşçı (41) ile kamyonetteki Coşkun Yüce (49) ve Yılmaz Demirtaş (52) yaralandı.

Olayın ardından çevredeki vatandaşların yardımıyla minibüs ve kamyonetten çıkarılan yaralılar, 112 acil servis ekipleri gelinceye kadar yola yatırılarak sağlık ekiplerini bekledi. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla Ordu Devlet ve Boztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.