Hava sıcaklığının 32, deniz suyu sıcaklığının 25 derece ölçüldüğü Fethiye'de sonbahar aylarında plajlar şenlendi. Ölüdeniz Belcekız Plajı hareketli günlerinden birini yaşarken, denize akın eden tatilciler sıcak hava ve güneşin tadını çıkardı. Kimileri denizde serinlemeye çalıştı. Kimileri ise, güneş kremini sürüp sere serpe güneşlenerek plajda uykuya daldı. Turistler bronzlaşmak için saatlerce kavurucu güneşin altında kaldı.

Plajda güneşlenerek deniz keyfi yapan Özlem Özdemir, Ekim ayında olmalarına karşın Fethiye'de yazdan kalma günler yaşandığını söyledi. Tatiline ay sonuna kadar devam edeceğini belirten Özdemir, "Buraya İstanbul'dan geldim. Böyle bir hava beklemiyordum. Denize girip güneşleniyorum. Muhteşem bir deniz bizi karşıladı. Modellik yapıyorum. Bu yüzden işim gereği, tatilimi ay sonunda bitirip geri döneceğim" diye konuştu.

Sahilde bunlar olurken gökyüzünde de paraşütlerin oluşturduğu renk cümbüşü vardı. 13'üncü Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali kapsamında dünyaca ünlü paraşüt pilotları Babadağ'ın zirvesinden atlayış yaparak, gün boyu Belcekız Plajı'na iniş yaptı. Festival kapsamında yapılan akrobasi ve base jump şovları ilgiyle izlendi.