Kaza, Etiler Ahmet Saygun Caddesi'nde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 34 UTP 05 plakalı otomobil Mecidiyeköy yönüne giderken, virajı alamayarak refüjü aştı. Araç karşı yöne geçerek, Vedat Kapıcıoğlu'nun kullandığı 01 ALU 97 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Engin Sarıgöl’ün kullandığı 34 DB 9795 plakalı otomobil de duramayarak, önünde kaza yapan araçlara çarptı. Kazada Vedat Kapıcıoğlu ve Uğur Muhlis Devecioğlu araç içerisinde sıkıştı. Engin Sarıgöl ve 34 UTP 05 plakalı otomobilin sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu.


Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi. İtfaiyenin sıkıştığı yerden kurtardığı Kapıcıoğlu ile Devecioğlu Amerikan Hastanesi ve Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.


Ahmet Saygun Caddesi'ndeki sitede oturan bir kadın, "Burada onlarca kaza oldu. Bu yolda meyil hatası olduğu belirlendi. Bariyer yapılması için Karayolları Genel Müdürlüğü dahil her yere müracaat ettik. Hatta Beşiktaş Belediye Başkanı’na bile sorunumuzu dile getirdik. Başkanımızın kızı da 3 yıl önce aynı yerde kaza yapıp yaralanmıştı. Bariyer düz yolda var ama virajlı yere kadar uzatılmadı. Bu yolun her yerine bariyer yapılması için illa birilerinin hayatını kaybetmesi mi gerekiyor? İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı" diye konuştu. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.


SK (ET) (FOTOĞRAF)