Olay merkeze bağlı Kumbağ Beldesi'nde meydana geldi. Tarık E., bir süredir ayrı yaşadığı eşi Kıymet E.’yi, barışmak için bir çay bahçesine çağırdı. Tarık E. bir süre konuştuğu 24 yıllık eşi Kıymet E.’nin kendisine dönmeyi kabul etmemesi üzerine öfkelendi. Kıymet E.’nin başına ve vücuduna yumruklar atan Tarık E., çevredekilerin araya girmesi ile güçlükle uzaklaştırıldı. Eşini kanlar içinde bırakıp kaçmaya çalışan Tarık E., ihbar üzerine jandarma tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

4 dişi kırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluşan Kıymet E. ise Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Jandarmadaki ifadesinde eşini kendisine dönmeyi kabul etmediği için dövdüğünü anlatan Tarık E., "Ben Kıymet’i çok seviyorum. Bana dönmeyi kabul etmedi. O yüzden ben de kendime hakim olamadım dövdüm. Pişmanım" dedi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Tekirdağ Adliyesi’ne sevk edilen Tarık E., nöbetçi mahkeme tarafından 'nitelikli yaralama' suçundan tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu.



RY(LK/SS)