Adıyamanlı böbrek hastası Şenay Doğan, 3 ay önce gezmek için gittiği Mersin'de rahatsızlanınca tedavi olmak amacıyla Devlet Hastanesi'nin Diyaliz Merkezi'ne gitti.  Şenay, tedavi gördüğü merkezde kendisi gibi hasta olan Harun Arslan ile tanıştı. İki böbrek hastası arasında başlayan arkadaşlık, kısa sürede aşka dönüştü. Bir hafta Mersin'de tedavi gördükten sonra memleketi Adıyaman'a dönen Şenay Doğan ile Harun Arslan arasındaki arkadaşlık devam etti.

DİYALİZDE EVLİLİK TEKLİFİ

Geçtiğimiz hafta Adıyaman'a gelen Harun Arslan, Adıyaman Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi'nde tedavi olurken, arkadaşı Şenay Doğan'a evlilik teklifi yaptı. Diyalize bağlıyken evlilik teklifi alan Şenay Doğan olumlu yanıt verdi. Bunun üzerine böbrek hastası çiftin evliliği için Doktor Hüseyin Kamil Sonsayar ve Adıyaman Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi görevlileri çalışma başlattı.

DÜĞÜN SALONDA

Şenay Doğan ve Harun Arslan, dün gece Adıyaman'da bir salonda düzenlenen tören ile düğünlerini yaptı. Çiftin yakınları ve hastane çalışanlarının katıldığı düğünde dans edip, halay çeken çift, "Çok mutluyuz. Hastalığımız aşka engel olamadı. 3 ay gibi kısa sürede birbirimizi tanıyıp sevdik. Doktorlarımızın ve hastane çalışanlarının katkısı ile evlendiğimiz için çok sevinçliyiz" dedi.

Düğünün sonunda Şenay Doğan ile Harun Arslan, gelin ve damatlıkları ile ambulansa binerek evlerine döndü. Bir süre Adıyaman'da kalacak olan çiftin önümüzdeki günlerde Mersin'in Silifke ilçesine yerleşecekleri bildirildi.



FB (HK/AK)