Burdur'da oturan pazarlamacı 25 yaşındaki Ferhat Yıkmaz, 1 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı 24 yaşındaki Dudu Keskin'e evlilik teklifi yapmak için 5 gün önceden akvaryum yetkilileri ile görüşerek hazırlıklara başladı. Yıkmaz, meslektaşı olan sevgilisi Dudu Keskin ile Antalya'ya tatile gelerek dev akvaryumu ziyaret etti.

İki sevgili akvaryumu gezdiği sırada havuza giren balık adamlar, köpek balığı ve vatozların bulunduğu bölümde 'Beyazlar içinde bir melek olup, bana gelir misin? Benimle evlenir misin?' yazılı pankartı açtı.

Dudu Keskin, şaşkın bakışlarla pankarttaki yazıyı okuduğu sırada Ferhat Yıkmaz da dizlerinin üzerine eğilerek evlenme teklifi yaptı. Bu sırada keman eşliğinde genç sevgililerin üzerine gül yaprakları atıldı. Dudu Keskin'den 'Evet' yanıtını alan Ferhat Yıkmaz, daha sonra sevgilisinin parmağına yüzüğü taktı.

Sürpriz evlilik teklifi karşısında çok heyecanlandığı gözlenen Dudu Keskin, sevgilisine sarılarak ağladı. Sevgilisinin kendisine evlenme teklifi etmesini uzun süredir beklediğini belirten Dudu Keskin, akvaryumda hiç beklemediği sırada yapılan teklif karşısında çok heyecanlandığını, çok mutlu olduğunu aktardı.

Ferhat Yıkmaz ise yeni açılan akvaryumda sevgilisine farklı ve sürpriz bir evlilik teklifi yapmayı istediğini anlattı. Yıkmaz, sevgilisinin evlilik teklifini kabul etmesine çok sevindiğini kaydetti.