Kaza, akşam saatlerinde Kırıkkale Ahılı Caddesi üzerinde meydana geldi. Ahılı Köyü'ne gitmekte olan Nevzat Özkılıç, kullandığı 71 DS 189 plakalı otomobilin seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, Şaban Çiçek’e ait bir katlı evin duvarını yıkıp eve girip durabildi. Kazaya akşam yemeğinde yakalanan Çiçek ailesi patlama olduğunu sanıp kendilerini dışarı attılar. Aile fertleri, evin dışına çıktıklarında 'davetsiz misafiri' gördüler.

Evlerine giren otomobili ve içindeki sıkışan sürücüyü gören Çiçek ailesi, itfaiye ve sağlık ekiplerine kazayı bildirdi. Otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından güçlükle araç içinden çıkarıldı. Sürücü Özkılıç, 112 acil servis ekipleri tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine götürüldü. Tedaviye alınan sürücünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Otomobilin gaz kaçırdığı şüphesi üzerine itfaiye ekipleri olay yerinde önlem aldı.

Kazadan sonra olay yerine gelen sürücü Nevzat Özkılıç'ın yakınları ile ev sahipleri arasında zaman zaman tartışma çıktı. Tartışma, kavgaya dönüşmeden polis ekipleri tarafından önlendi. Ev sahibi Şaban Çiçek “Evime giren araç sayısı 3 oldu. Yetkililer hala tedbir almıyorlar. Maddi hasar yapıyorlar ondan sonra bir daha gelmiyorlar” dedi.

 

EG  (RT)