Canik İlçesi Derebahçe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 2 çocuk annesi Leyla Güler çöp dökmek için dışarıya çıktı. Evinin karşı tarafında Irmak Caddesi'nde üzerindeki konteynere çöp dökmek için karşıya geçmek isteyen Güler'e, V.T.'nin kullandığı 55 VF 885 plakalı kamyonet çarptı. Kazada yaklaşık 20 metre savrulan Güler ağır yaralanırken, sürücü kaçtı. Çevredeki vatandaşlar tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Leyla Güler yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaçan sürücünün ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

2 KAZA 2 ÖLÜ, 2 YARALI

19 Mayıs İlçesi'nde ise 44 yaşındaki Zerrin Yıldız'ın kullandığı 34 FB 1055 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine sulama kanalına düştü. Yaralı olarak kurtarılan Yıldız Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Atakum İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen başka bir kazada ise 39 yaşındaki Levent Çapan'ın kullandığı 07 HA 457 plakalı otomobil yoldan çıkarak takla attı. Kazada sürücü ile birlikte 4 yaşındaki oğlu Egehan yaralanırken, akrabaları olan 54 yaşındaki Meryem Avcı hayatını kaybetti.



İA(İS/AAA)