Ziyarette, Kemalpaşa Belediye Başkanı CHP'li Rıdvan Karakayalı, İzmir İl Başkanı Ali Engin, İlçe Başkanı Mehmet Ayçil, İl Genel Meclisi ve belediye meclis üyeleri ile kapanacak belde belediye başkanlarıyla partililer de hazır bulundu. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı göreve geldikleri günden bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla ilgili, İlçe Başkanı Mehmet Ayçil de partinin genel durum ve potansiyeli hakkında bilgiler verdi. Ayçil, "Kemalpaşa köylerinde kemikleşmiş CHP oyları mevcut. Daha önce Büyükşehire oy kullanan köylerin ilçe belediye yönetimi için oy kullanması bizim için avantaj. AK Parti'nin 2009 yılında Kemalpaşa'daki beş beldeyi kapatmasıyla gelen tepki oylarının aynının tekrarlanacağını tahmin ediyorum" dedi.

Parti yöneticilerinden sorunları ve önerileri dinleyen Adnan Keskin, İzmir genelinde ziyaret ettiği örgütlerin dinamik bir şekilde yaklaşan yerel seçimlere hazır olduklarını söyledi. Keskin şöyle konuştu:

"İzmir'de dört gündür yapmış olduğumuz ziyaretler neticesinde geçmiş yıllara göre, kadın ve gençlik kollarımızın daha aktif olduğunu gözlemledik. Bu bizler için çok umut verici bir olay. Çalışmalarımızı CHP'nin Türkiye'de sergilediği doğru politikalarla sürdürmeye devam edeceğiz. Örgüt içinde yaşanan çekişmeler artık sadece kongre süresince yaşanacak. Bu ülkeyi ayakta tutan tek kale CHP'dir."



ÜY(AÖ/COŞ)