Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Bursa-Ankara yolu üzerindeki köprülü kavşakta meydana geldi. Kavşaktan yan yola girmek isteyen sürücüleri buzlanma nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirince araçlar savruldu. Peşpeşe gelen otomobiller duramayınca savrulan otomobillere çarptı. Kaza ardından sevk edilen trafik ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken, bu sırada polis otomobiline de bir araç çarptı.

Toplam 15 aracın karıştığı ve araçların hurdaya döndüğü kazayı seyreden 26 yaşındaki Fatih Yıldız'a sürücüsü henüz belirlenemeyen 16 PA 030 plakalı araç çarptı. Kaza sonrası kaçarak uzaklaşan aracın bulunması için çalışma başlatılırken, kazaya karışan otomobil Mesudiye Mahallesi Dere Sokak üzerinde terk edilmiş halde bulundu. Aracın çarptığı Fatih Yıldız ağır yaralı olarak İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sonrası olay yerindeki araçlar çekiciler ile kısa süre içersinde kaldırılırken, İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de kaza mahallinde ve kavşak üzerinde tuzlama çalışması yaptı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



HÜ(FK/İD)