Alaaddin Mahallesi Kore Kahramanları Caddesi'nde halı saha ve eğlence yeri işleten 25 yaşındaki Harun Yılmaz ile kardeşi Onur Yılmaz, işyerlerinde bir arkadaşlarının doğum gününü kutlayıp eğlendi. Gecenin sonunda Yılmaz Kardeşler, arkadaş grubunu uğurlamak için kapıya çıktı. Bu sırada erkek berberi 20 yaşındaki Nazım Elibol ve yanındaki bir grup arkadaşı, iddiaya göre Yılmaz Kardeşler ve beraberindekilere laf atıp sataşarak, içeri girmek istedi. Ancak, Elibol ve beraberindekiler 'damsız' oldukları gerekçesiyle içeri alınmadı. Bunun üzerine çıkan kavgada cebindeki çakıyı çıkaran Nazım Elibol, Harun Yılmaz'ı karnından yaraladı. Elibol, bu sırada ağabeyine yardıma gelen Onur Yılmaz'ı da göğsünün üç yerinden yaraladı. Yaralı olarak işyerine giden Harun Yılmaz da burdan aldığı ekmek bıçağını Nazım Elibol'un göğsüne sapladı.

GENÇ FUTBOLCU KURTARILAMADI 

Ambulansla Gelibolu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Onur Yılmaz, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Diğer iki yaralıdan durumu ağır olan Nazım Elibol ise ilk müdahalenin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayda yaşamını yitiren Onur Yılmaz'ın Bölgesel Amatör Lig 11'inci Grup'ta mücadele veren Büyükçekmecespor'un golcü futbolcusu olduğu belirtildi. Yılmaz'ın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Polis, tedavisinin ardından Harun Yılmaz'ı gözaltına aldı. Yılmaz'ın, polisteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

DZ(AÖ/COŞ)