Burcu Güneş ve ENBE Orkestrası'nın şefi Behzat Gerçeker, Alanya Belediyesi Engelsiz Kent ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti. Merkezin çalışmaları hakkında öğretmenlerden bilgi alan sanatçı, engelli öğrencilerle sohbet etti. Bir öğrenciye oyun hamurundan kalp yapan Burcu Güneş, ardından 'bilgisayar ve kütüphane odası'nı inceledi.

Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Proje Koordinatörü Münir Altıoğlu, görme engelli birey klavyesi ve 'mimik' adlı bilgisayar kontrol cihazı hakkında Burcu Güneş'e bilgi verdi. Alanya Belediye Başkanı AK Partili Hasan Sipahioğlu ise sanatçıya ilçede engelliler için hayata geçirilen projeleri anlattı. Sipahioğlu ziyaret anısına Güneş ve Gerçeker'e Alanya'nın tarihi fotoğraflarının yer aldığı birer tablo hediye etti.

Burcu Güneş daha sonra Behzat Gerçeker'in çaldığı piyano eşliğinde 'Biz aşkı meleklerden çaldık' adlı şarkısını söyledi. Güneş merkezin anı defterini de imzalayarak ayrıldı.

Kendisini Alanya'ya davet eden ENBE Orkestrası'nın şefi Behzat Gerçeker ile birlikte daha sonra İşitme Engelliler Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası'nın yapıldığı Galip Dere Plajı'na geçen Burcu Güneş, burada milli sporcularla gösteri maçı yaptı. Tek set oynanan gösteri maçında Burcu Güneş- Cevat Şimşek ikilisi, Behzat Gerçeker- Çağla Ateş ikilisine 11-9 yenildi. Maç skorunu bilmediği için "Behzat'ı yendim" diye sevinen Güneş, "Behzat beni tenise başlattı. Bir dahaki maçımız teniste olsun" dedi.