Olay, Arifiye Mahallesi Köprübaşı Caddesi Tepebaşı Belediyesi eski hizmet binası önünde önceki gün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. S.Ö., eski sevgilisi ile birlikte gördüğü Yavuz Tezcan ile tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda S.Ö., Tezcan'ı karnından ve boynundan bıçakla yaralayıp kaçtı.

KURTARILAMADI

Yavuz Tezcan, yaralı halde yaklaşık 300 metre kadar yürüyerek Hacı Ali Bey Mahallesi Dumrul Sokak'a kadar geldi. Burada yere yığılıp kalan Tezcan, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yavuz Tezcan hastanede kendisini kimin bıçakladığını soran polislere, "Ben iyileştikten sonra size söyleyeceğim" dedi. Tedavi altına alınan Tezcan dün sabaha karşı kurtarılamayarak öldü.

MOBESE GÖRÜNTÜLERİNDEN YAKALANDI

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri olayın meydana geldiği yerdeki Mobese kameraları görüntülerinden Yavuz Tezcan'ı bıçaklayarak öldürenin S.Ö. olduğunu belirlendi. Kısa sürede yakalanan S.Ö. yaşının 18'den küçük olması nedeniyle Çocuk Şubesi ekiplerine teslim edildi. S.Ö. dün öğleden sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

İKİSİNİN DE POLİSTE SUÇ KAYDI VAR

Şüpheli S.Ö.'nün daha önce iki kez bıçakla adam yaralama olayına karıştığını, öldürülen Yavuz Tezcan'ın da iki defa bıçakla adam yaralama ve bir kez de uyuşturucu madde kullanmaktan poliste suç kaydının bulunduğu, ayrıca kendisinin iki kez bıçakla yaralandığı öğrenildi.



EK(EK/CK)