İddialara göre, ünlü şarkıcı Bülent Ersoy Akmerkez alışveriş merkezinde x-ray cihazından geçmeyip yan taraftan giriş yapmak istedi. Bunun üzerine güvenlik görevlileri Ersoy'a bu şekilde içeriye giremeyeceğini ve x-ray'den geçmesi gerektiğini söyledi.

Ersoy "sus" işareti yaptığı güvenlik görevlisinin uyarısına rağmen cihazdan geçmeyip içeriye girdi.

Alışveriş merkezinde herkesin gözü önünde cereyan eden olayda Ersoy'un tartışıp bağırdığı görevlilere, "Ben Bülent Ersoy'um. Buradan geçmem" dediği iddia edildi.

Araya girenlerin güçlükle yatıştırdığı Ersoy, sakineşmesinin ardından alışveriş yaptı.

"GEÇMEZ GEÇMEZ Bülent Ersoy O"

Bülent Ersoy'un X-Ray'den geçmek istememesi magazin dünyasında da büyük bir hızla dağılmış herkes konu ile ilgili fikir bildirmeye başlamıştı. Ayşe Özyılmazel'e konuyu soran bir muhabir de şöyle bir cevap almıştı:

Bülent Ersoy Akmerkez alışveriş merkezinde x-ray cihazından geçmeyip yan taraftan giriş yapmak istemiş. "Ben Bülent Ersoy'um. Buradan geçmem" anlayışı için ne söylemek istersiniz?

"Geçmez geçmez! Şimdi beni Bülent Ersoy'la karşı karşıya mı getireceksin. Valla bu tuzağa düşmem. Bülent Hanım'ı sözün dışına çıkarırsak şöyle bir cevap verebilirim. Alışveriş merkezlerine girerken aranmayı sevmiyorum ancak güvenliğimiz bunu gerektiriyor. Sen benim kim olduğumu biliyor musun muhabbeti artık herkesin şöhret olabildiği günümüzde, Twitter devrinde fazlasıyla demode. Ancak Bülent Ersoy başka tabii. Geçmez! Geçemez! Bülent Ersoy o"
Sabah : http: //www.sabah.com.tr