Murat VAROL/İSTANBUL, İSTANBUL Başakşehir’de virajı alamayan servis midibüsünün takla atması sonucu 2’si ağır 15 kişi yaralandı.

Kaza, saat 15.30 sıralarında Başakşehir’deki yeni yerleşim yeri olan Kayaşehir’in girişinde meydana geldi. İkitelli’deki bir markete ait servis midibüsü, iddialara göre, viraja hızlı girerek sürücüsünün kontrolünden çıktı. Elektrik direğine çarpan servis midibüsü, karşı yöne geçerek devrildi.

KAZA SONRASI CAN PAZARI


Midibüsün içinde sıkışan yolcuların yardımına yoldan geçen diğer araç sürücüleri koştu. Kaza sonrası adeta can pazarının yaşandığı olay yerine bir süre sonra itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. İlk olarak durumu ağır olan 2 çocuk ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Diğer yaralılar ise hastaneye gitmek için ambulans bekledi. Kaza nedeniyle yolun her iki yönü araç trafiğine kapatıldı.

SÜRÜCÜ KAÇTI İDDASI


Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan bir kişi, servis sürücüsünün kazadan sonra olay yerinden kaçtığını iddia etti. Polis ekipleri iddia üzerine sürücüyü bulmak için arama başlattı. Bazı görgü tanıkları ise sürücünün yaralıları aracın içerisinden çıkardıktan sonra panik yaparak olay yerinden uzaklaştığını söyledi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.


MV (ÖA) (FOTOĞRAF)