Caferağa Mahallesi Güneşlibahçe Sokak'taki bir barda fazla hesap geldiği için itiraz eden müşteri ile çalışanlar arasında saat 01.00 sıralarında kavga çıktı. Sokağa taşan kavgada 3 müşteri ve bar çalışanları arasındaki kavgada tabanca çekildi. Müşterilerden biri, 7.65 mm çapında tabancayla ateş ederek bar çalışanlarından Memati lakaplı Fethi Erçin ayağından yaraladı. Tabancayla yaralanan garson iş arkadaşları tarafından Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tabancayı kullanan Serkan Özkulakoğlu isimli müşteri de bar çalışanları tarafından darp edilerek hastanelik edildi. Polis ekiplerinin olay yerine çağırdığı ambulansa konulan Özkulakoğlu da aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Barın işletmecisi, polislere kamera kayıtlarının olduğunu belirterek, "Darbedilen kişi silahla ateş etti" dedi. Darbedilen ve kafasından yaralanan Serkan Özkulakoğlu ise, hesap istediklerini, bu yüzden bar çalışanlarından dayak yediklerini iddia etti. 


POLİS GÖRGÜ TANIĞI ARADI 

Öte yandan, kavga ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri olayı anlatacak görgü tanığı bulmakta güçlük çekti. Polis ise, çevredeki işyerlerinin kameralarını inceleyerek olayı aydınlatmaya çalışacak. 

SK (ET)