Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu ve Gülfer Nakıboğlu'nun oğlu, Naksan Holding Yönetim Kurulu üyesi Bahaeddin Nakıboğlu'na Gaziantep'in tanınmış ailelerinden Rinak Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öz ve Rezzan Öz'ün kızı Şura Öz'ü istemeye bakanlar Fatma Şahin ile Cevdet Yılmaz, Vali Erdal Ata, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz gitti.

Ailenin toplumun en dinamik yapısı olduğuna dikkat çeken Bakan Şahin "Bugün çok mutluyuz. İki sevdiğimiz, saygı değer ailenin evlatlarının mürüvvetlerine şahitlik yapmak bizi de çok mutlu ediyor. İnşallah çok güçlü bir ailenin temelini bu gün hep beraber atacağız. Aile Bakanı olarak bu gün hem resmi olarak da görevimi yapmış oluyorum. Sayın Başbakanım bana hesap soruyor. 'Aile Bakanım ne olacak bu hal' diye. Temelini attığımız bu aileden çok sayıda çocuk istiyoruz" dedi. Bakan Cevdet Yılmaz da kalkınmanın temelinde aile kavramının yer aldığını ifade ederek, "Çok hayırlı bir iş için bir aradayız. Aile toplumumuzun temeli. Evlilik hayırlı bir kurumdur. Ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirmeye katkı sağlayacak bir ailenin temelini atmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Gençlere sağlık ve huzur dolu bir gelecek diliyorum" diye konuştu.

Ardından da Osman Nakıboğlu kız babası İbrahim Öz'den kızı Şura'yı oğlu Bahaeddin Nakıboğlu'na istedi. Gelin adayı Şura Öz'ün babası İbrahim Öz görücüleri eli boş göndermeyerek kızı verdiklerini açıkladı. Alkışlar arasında yapılan konuşmanın ardından Bahaeddin Nakıboğlu ve Şura Öz'ün söz yüzüklerini Fatma Şahin ve Cevdet Yılmaz taktı. Söz yüzüklerinin kurdelesini kesen Fatma Şahin, damadın amcası Cahit Nakıboğlu'dan da valilik tarafından başlatılan okul kampanyasına bir okul sözü aldı.

Törende gelin ve damat, bakanlar ve büyüklerinin ellerini öpüp dua da aldı.