AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları'nın ilk kez düzenlediği 'Teşkilat Eğitim Programı', Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından Afyonkarahisar'da başlatıldı. Korel Termal Otel'de başlayan programa, Bakan Eroğlu'nun yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Güldal Akşit ve çok sayıda kadın katıldı.

AK Parti’nin gelişmesinde, ilerlemesinde kadın kollarının ciddi rolü olduğunu vurgulayan Bakan Eroğlu, “Türkiye'de her iki kişiden biri AK Parti'li ise bunda kadınlarının ciddi rolü var. Dünyada AK Parti Kadın Kolları kadar güçlü siyasi bir teşkilat daha yok. Bugün 2 milyon 700 bine ulaşan üye sayısı da bunun göstergesi. Bunun için AK Parti her seçimde destan yazıyor. Kadınların bunda ciddi rolü var” dedi. Ak Partili her kadın üye için bir ağaç dikme sözü veren Eroğlu, her şehre o şehirdeki kadın üye sayısı kadar ağaç dikeceklerini anlattı.

SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLAYIN

Toplantıya eşi Hatice Eroğlu’yla birlikte katılan Bakan Eroğlu, kadın kollarının çalışmalarının önemine değindi. Erkek siyasetçilerin giremediği evlere kadınların girdiğini vurgulayan Bakan Eroğlu, Ak Partili kadınlardan, tüm kadınlara yapılan hizmetleri anlatmaları çağrısında bulundu. Bakan Eroğlu, “2014'de yapılacak seçimler için şimdiden kadın kolları çalışmaya başlamalı. Kale içten fethedilir. Sizler, evlerden içeri girebiliyorsunuz, bu büyük bir avantajdır. Bunu iyi değerlendirerek şimdiden çalışmaya başlayın" dedi.