Sefa KIDIK/İSTANBUL


HAKKARİ'de terhisine 100 gün kala şehit düşen Erhan Bulut'un Bahçelievler'de oturan ailesi taziyeleri kabul ediyor. Şehidin oturduğu apartman ile sokak ve caddeler Türk bayraklarıyla donatıldı. 


Hakkari Çukurca Karayolu'na PKK'lılar tarafından döşenen mayının patlatılmasıyla şehit olan 4 askerden Komando Er Erhan Bulut'un Bahçelievler Hürriyet Mahallesi Rüya Sokak Divriği Apartmanı'nda oturan ailesi, gelen acı haberle yıkıldı. Tekstil işçisi baba Cevdet Bulut'un 3 çocuğundan 1'i olan Erhan Bulut'un artan terör olayları yüzünden tecilini bozdurarak askere gittiği öğrenildi. 23 yaşındaki Bulut'un askerliği bir an önce bitirmek için yıllık izne gelmediği belirtildi. Mahallesinde sessizliği ve efendiliğiyle tanınan Erhan Bulut'un babası Cevdet Bulut, "Şehit babası ne yapabilir düşünün. Söyleyecek şey bulamıyorum. Kelimelerim tarifsiz" dedi.


Bahçelievler Belediyesi tarafından şehit evinin önüne masa ve sandalye getirildi. Siyasiler ve mülki erkanın şehit evini ziyaret ettiği belirtildi. Şehit erin bir gece önce telefonla görüştüğü ailesine, "Yarın yine operasyona gidecek ekip için seçtiler" dediği belirtildi.