Kaza, Köşk İlçesi’ne bağlı Cumayanı Köyü’nde dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Çiftçi İsmail Girgin, arkadaşlarıyla bir süre köy kahvesinde oturduktan sonra 09 U 2159 plakalı kamyoneti ile evine gitmek için yola çıktı. İsmail Girgin evin önüne geldiği sırada annesiyle karşı evdeki komşularına misafirlikte bulunan Yunus Emre Girgin, babasını karşılamak için dışarı çıktı. Kamyonetini park etmek için geri manevra yapan İsmail Girgin, oğlunu fark etmeyip çarptıktan sonra üzerinden geçti. Birşeye çaptığını anlayan baba İsmail Girgin, kamyoneti durdurup indiğinde oğlunu kanlar içinde görünce şoke oldu.

HASTANEDE CAN VERDİ

Olayın şokunu üzerinden atan talihsiz adam, hemen kucağına aldığı çocuğunu kamyonete koyarak, hastaneye götürmek üzere yola çıktı. Aydın Denizli karayolunda, yakınlarının haber vermesi üzerine yola çıkan sağlık ekipleriyle karşılaştı ve çocuğunu sağlık görevlilerine verdi. Ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne götürülen minik Yunus Emre, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yakınlarıyla hastanede bekleyen İsmail Girgin, oğlunun ölüm haberiyle gözyaşlarına boğuldu.

TOPRAĞA VERİLDİ

Babasının kullandığı kamyonetin altında kalıp can veren Yunus Emre Girgin, bugün Cumayanı Köyü’ndeki camide öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Cumayanı Köyü Muhtarı Fikret Şahin, "Yunus Emre evin tek çocuğu ve babasına çok düşkündü. Kahveye bile babasıyla gelirdi, hepimiz onu çok severdik. Babasından hiç ayrılmazdı. Dün akşam da babası gelince yanına koşmuş. Babası aracı park etmek isterken Yunus Emre’yi fark etmemiş, bu talihsiz kaza yaşanmış" diye konuştu.

Olayla ilgili jandarma tarafından babanın ifadesine başvurulduğu belirtildi.



CU(İÖ/COŞ)