İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen futbolda şike iddialarına ilişkin dava nedeniyle, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve futbolculardan Gökhan Gönül adliyeye geldi.


Fenerbahçeli yöneticilerin yanı sıra Başkan Aziz Yıldırım ve tutuklu bulunan İlhan Ekşioğlu ile Tamer Yelkovan'a destek amacıyla Adliyeye gelen Kocaman ve Gönül, bir süre duruşmayı takip ettiler.


Aykut Kocaman, adliyeden ayrılırken, gazetecilerin teklifi üzerine basın odasına geldi ve Süper Final'de pazar günü oynanacak Trabzonspor maçı hakkında konuştu. Kocaman, "Karşılaşma çok zor şartlar altında oynanacak ancak kazanmak istiyoruz. Her takım her takımı her yerde yenebilir" dedi. Kocaman, dün oynan Beşiktaş maçı hakkında şu yorumlarda bulundu: "Maçın ilk 30 dakikası istediğimiz gibi gitti. İlk yarının son saniyelerinde gelen gol oyunun gidişatını değiştirdi."


Öte yandan bir grup sarı-lacivertli taraftar sabahtan itibaren destek vermek amacıyla Adalet Sarayı'nın önünde Fenerbahçe bayrağı ve pankart açarak duruyor. Zaman zaman tezahüratlar yapan sarı-lacivertli taraftarlar tahliye taleplerinin olumlu sonuçlanmasını bekledi.


HT-AÖ (MK) (FOTOĞRAF)