Ayaş, Beypazarı Güdül, Nallıhan ilçeleri CHP İlçe yönetimlerinin danışma toplantıları Beypazarı'nda yapıldı. 4 ilçenin dayanışması ile Beypazarı Halk Evi'nde yapılan CHP Danışma Toplantısı'na CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Ankara Milletvekili İzzet Çetin, Ankara İl Başkanı Zeki Alçin ve il yöneticileri ile ilçe ve beldelerin CHP'li belediye başkanları, ilçe yöneticileri ile muhtarlar katıldı.

'SEÇİM KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK'

DHA'ya açıklamada bulunan Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç, CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu, karşısında ise Melih Gökçek'i görmek istediğini söyledi. Bu konuda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partinin üst temsilcileriyle de görüştüğünü belirten Başkaraağaç, şöyle konuştu:

"Ankara'yı alacağıma inandığım için yola çıktım. Düşünmek farklı bir şey, bizim bu saatten sonra seçim kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Biz Ankara'yı kesinlikle kazanacağız. Melih Gökçek esaretini, hükümdarlığını, imparatorluğunu yok edeceğiz. Bu anlamda bütün örgütümden destek bekliyorum. Bütün halkın kucaklaşması gerektiğine inanıyorum. Ankaralıların artık aydınlık güzel günlere, aydınlığa kavuşmasını diliyorum." 



KÇ(AY/COŞ)