Yoğun kar yağışını fırsat bilen ve bunu eğlenceye dönüştüren gençler, cirit atlarının arkasında snowboard yaptı. Mart ayı içerisinde Uludağ'da düzenlenecek snowboard şampiyonasına hazırlanan gençler, İzzet Paşa Mahallesindeki Fatih Atlı Cirit Spor takımının antrenman sahasında atlarla birlikte ilk kez snowboard yaptı. 3 yıldan bu yana snowboard ile uğraştığını belirten 22 yaşındaki Ömer Türkoğlu, "Hafta sonları genelde Yıldırım Akbulut Kayak Tesisleri'nde kayıyoruz. Bugün bizim için bir ilk oldu. Atlarla snowbord yaptık. Adını 'Atlıboard' koyduk. Çok zevkli bundan sonra tekrarlamayı istiyoruz" dedi.

Erzincan Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Bölümü öğrencisi 22 yaşındaki Kağan Kaya da 8 yıldan bu yana snowboard yaptığını belirterek, "Atların arkasında snowboard oldukça zevkli ve heyecanlıydı. İnşallah bundan sonra sık sık yaparız. Farklı bir spor herkesin denemesini istiyorum" diye konuştu.

Fatih Atlı Cirit Spor Kulübü sporcularından 27 yaşındaki Bahattin Özdemir ise, "Hafta sonları cirit antrenmanı yapıyoruz. Arkadaşların atın arkasında kayma talepleri oldu. Bu şekilde zevkli olduğunu gözlemledik" dedi.



RD(KS/İD)