EK SEFERLER DÜZENLENDİ

Havayolu şirketleri artan talebi karşılamak için ek seferler düzenledi. Buna göre Türk Hava Yolları 64, Onur Air 64 ve Atlasjet de 10 ek sefer düzenlediğini açıkladı.

Atatürk Havalimanı İşletmesini yapan TAV Havalimanları yetkilileri ise, iç hatlarda yoğunluğun daha çok akşam saatlerinde artığını belirtirken dış hatlarda ise yurt dışı çıkışlarda fazla sıkıntı yaşanmadığını belirterek, “Pasaport ve bilet kontuarlarındaki görevlilerde eksiklik yaşanmadığı için, tüm işlemler kısa sürede yapılıyor. Hac gidişleri de dünden itibaren bittiği için terminalde yoğunluk biraz daha azaldı. Ancak en büyük sıkıntıyı otopark’ta yaşıyoruz. 7500 araçlık otopark yetmiyor. Vatandaş aracını yol kenarına bırakıp gidiyor. Trafik açısından sıkıntı çekiyoruz” dedi.

UÇAKLAR DOLU

Devlet Hava Meydanları İşletmesi yetkilileri ise uçak trafiğinin artık günde devamlı olarak 1040’ı geçtiğini kaydederek, "Bayram öncesi bu rakam zaman zaman 1100’e kadar çıktı. Ancak gelen raporlara göre tüm uçaklar dolu. Kesin rakamlar bayram sonu belli olacak” diye konuştu.


FK  (MK) (FOTOĞRAF)