Özdilekpark Alışveriş Merkezi'nde Anneler Günü dolayısıyla '3. Özdilekpark Annesinin Kopyası' adlı yarışma düzenlendi. Yarışmanın jüri üyeliğini, alışveriş merkezinin halkla ilişkiler sorumlusu Pınar Doğan, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nafia Hayaloğlu, Resim Bölümü öğretim üyeleri Dr. Nevin Yavuz Azeri ile Nurhan Karataş yaptı. Jüri üyeleri, yarışmaya katılmak için fotoğraf gönderen 70 anne ve çocuktan 24'ünün finale seçildiğini kaydetti.

Yarışmanın finalinde alışveriş merkezinde kurulan platforma çıkan anne ve çocukları, jüri üyelerine kendine tanıttı. Daha sonra jüri üyelerinin beden, yüz, huy ve elbiselerine göre oy kullandığı yarışmada, Senem Altay ile annesi Füsun Altay birinci seçildi. Yarışmada ikinci Emir Meneviş ile annesi Perihan, üçüncü ise Ayşe Özdemir ile annesi Zeynep oldu. Yarışmada birinciye 750 lira, ikinciye 500 lira, üçüncüye de 250 lira değerinde alışveriş çeki hediyesi verildi.

Yarışmada birinci seçilen Senem ve Füsun Altay, birbirlerine çok benzeyen anne ve kız olarak yarışmada birinci olmaktan mutlu olduklarını söyledi.