AK Parti, İstanbul’da gerçekleştirdiği sokak iftarlarını bu yıl Trakya bölgesinde hayata geçirecek. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada , İl Başkanı Aziz Babuşçu'nun yarın yapacağı basın toplantısının ardından İftar TIR'ları Trakya'daki illere doğru yola çıkacağı belirtildi. "Ramazan'da İstanbul komşularıyla güzel" başlığıyla yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:


"İl Başkanlığımızın öncülüğünde İstanbul'da başlatılan 'Geleneksel Sokak İftarları' bu yıl da devam edecek. İstanbul'un 39 ilçesinde belirlenen mahallelerde iftar sofralarında yine halkımızla birlikte olacağız.


Paylaşma ve dayanışma ayı Ramazan'da gerçekleştirdiğimiz sokak iftarlarını bu yıl Trakya'da bulunan illerimize taşıyoruz. AK Parti İstanbul İl Başkanlığımızın düzenleyeceği 'Trakya Bölge Sokak İftarları' kapsamında, Ramazan ayı boyunca Tekirdağ, Edirne, Çanakkale ve Kırklareli'nde olacağız. İstanbul'la Trakya arasında bir köprü kuracak iftarlar için, tırlarımız Ramazan ayı boyunca bölgeyi dolaşacak."


(BB)