Olay merkez Seyhan İlçesi Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Seyyar satıcılık yapan Ramazan Tekin'in kızı Hüsne, 3 yıl önce babasının karşı çıkmasına rağmen Erhan Uludağ ile kaçarak evlendi. Kızının evliliğini onaylamayan baba Ramazan Tekin, "Benim onun gibi bir kızım yok" diyerek görüşmeyi yasakladı.

OĞLUNU, KIZI VE DAMADIYLA OTOMOBİLDE GÖRÜNCE ÇILDIRDI

Dün akşam saatlerinde Ramazan Tekin Atatürk Caddesi'nde yürürken, kızı, damadı ve oğlu Şehmuz Tekin'i 01 EOJ 24 plakalı otomobilin içinde gördü. Ramazan Tekin, bir işyerinden aldığı demir çubukla otomobile saldırarak ön camını kırdı. Saldırıdan korunmak için gaza basıp kaçmak isteyen Erhan Uludağ, kayınpederine çarptı. Ramazan Tekin, yere düştü. Birkaç metre ilerleyen otomobilden inen Şehmuz Tekin, babasına yardım etmek istedi. Bu sırada Ramazan Tekin, "Bana kasten çarptılar kaçıyorlar" diye bağırarak yardım istedi. Ramazan Tekin'in bağırması üzerine yoldan geçen Kürşat ve Baran Altan kardeşler ve Onur Sönmez yardıma koştu.

YARDIMA KOŞAN BIÇAK ÇEKTİ

Babasını sakinleştirmeye çalışan Şehmuz Tekin ile yardıma gelen 3 kişi arasında tartışma çıktı. Baran Altan, "Yaşlı adamı niye dövüyorsunuz?" deyip, bıçak çekti. Şehmuz Tekin ise "Sen kimi bıçaklıyorsun? O benim babam, kimse kimseyi dövmüyor" diyerek Altan'ın elindeki bıçağı kaptı. Şehmuz Tekin, kavga ettiği Baran ve Kürşat Altan kardeşleri bıçakla hafif yaraladı.

Kavgayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler Şemhuz Tekin, Hüsne ve Erhan Uludağ'ı gözaltına aldı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla yaralılardan Ramazan Tekin Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Baran ve Kürşat Altan kardeşler de Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.



FK(OA/COŞ)