Pamukkale Üniversitesi’nin 20’nci kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü öğrencileri, Manisa’da bulunan Vestel üretim Tesisleri’ne gezi düzenledi. Memleketi Denizli’den gelen öğrencileri Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, ağırladı.

Öğrencilerle önce Vestel City’de iki saat sohbet eden ve iş hayatındaki tecrübeleri anlatıp, üniversite eğitimi sonrası hayatlarını yönlendirmeleri için önemli ipuçları veren Zorlu, daha sonra fabrikanın dijital panel ve LED TV üretim tesislerini gezdirdi. 1 milyon 200 bin metrekare arazi üzerine kurulu Vestel Üretim Tesisleri’ni öğrencilere gezdiren Zorlu, Fatih Projesi kapsamında okullarda kullanılacak akıllı tahta olarak bilinen 65 inçlik tablet bilgisayarları öğrencilere tanıttı.

Zorlu Holding ve Vestel’in ülke ekonomisine katkılarını rakamsal verilerle öğrencilere anlatan Ahmet Nazif Zorlu, beyaz eşya üretim tesislerini de gezdirdiği öğrencilere, kariyer planlarını şimdiden yapmalarını, çalışmaya üniversite hayatında başlamalarını, bir yabancı dili çok iyi konuşmalarını ve teknolojiyi yakından takip etmelerini önerdi.



ONB(İÖ/SS)