Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim’in cenazesi İlkadım İlçesi Cedit Mahallesi’nde 68 yaşındaki annesi Nahice Nayim'in evine getirildi. Cenazeyi burada şehidin annesi Nahice, eşi 45 yaşındaki Birgül Nayim, 22 yaşındaki oğlu Astsubay Çavuş Yiğit Şahin Nayim, 16 yaşındaki Yağız Hakkı Nayim ile yaklaşık 500 kişi karşıladı.

Cenaze aracını asker selamı vererek karşılayan Birgül Nayim, daha sonra iki oğluna sarılarak gözyaşı döktü. İmamın dua etmesini de asker selamı vererek dinleyen Birgül Nayim, eşinin tabutuna sarılarak ağladı. Asker şapkası takan Birgül Nayim, eşinin şapkasını tabutun üzerine koyup selam durdu. Kadın askerler ile yakınlarının teselli etmeye çalıştığı Birgül Şahin, "Ben seni böyle beklemedim kalk bana sarıl aşkım. Sen cennet bahçesine gidiyorsun aşkım. Sana iki tane evlat verdim. Oğluna verdim bu bayrağı aşkım. Sana yakışan bir eş olacağım sonsuza kadar aşkım. Seni çok seviyorum, askerim benim" diyerek gözyaşı döktü.

Şehidin oğlu Astsubay Çavuş Yiğit Şahin Nayim de, bir yandan annesini sakinleştirmeye çalışırken, bir yandan da babasının ardından gözyaşı döktü. Şehit annesi Nahice Nayim de oğlunun tabutunun üzerinde bulunan şapkayı öperek, "Yavrum, kalk oğlum" diyerek ağladı.

MAHALLE TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI

Şehidin evinin bulunduğu mahalledeki evlere Türk bayrakları asıldı. Bir grup genç ellerine aldıkları bayraklarla 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganı attı. Şehidin cenazesi daha sonra cenaze aracıyla Samsun Askeri Hastanesi morguna götürüldü.



YK(İS/AAA)(FOTOĞRAF)