Filmin çekimleri Adana 5 Ocak Stadı'nda yapıldı. Senaryosu Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü görevlilerince hazırlanan filmde, tribün terörü ve fanatizm işlendi. Taraftarı olduğu takımın maçını izlemeye gelen onlarca sporsever, maçın başlama düdüğüyle birlikte tezahürat yapmaya başladı. Taraftarlar sevinç gösterilerinde bulunurken görüntülere bir fanatiğin tribündeki davranışları yansıdı. Fanatik taraftarın ayakkabısını ve cebinden çakmağını çıkartıp sahaya atması görüntülere yansırken, kullandığı küfürler yüzünden tribündeki çocuk ve kadınların duyduğu rahatsızlıklar da vurgulandı. Maç boyunca hiç yerine oturmayıp sürekli bağıran taraftarın verdiği rahatsızlığın güvenlik kameraları tarafından kaydedilmesinin anlatıldığı kısa filmin sonunda ise maç sonunda stattan çıkarken gözaltına alınması yansıtıldı.

Klip, polis merkezine götürülen taraftarın, bir köşede işlemlerin yapılmasını beklemesi ve karakolda görevli polislerin de keyifle televizyondan futbol karşılaşmasını izlemesiyle sona erdi. PTT Birinci Lig ikinci yarı karşılaşmalarının oynanacağı günlerde stat ve halka açık alanlarda, ekranlardan izletilmesinin planlanan klipte ayrıca, spor alanlarına yasak madde sokulması, sahaya yabancı madde atılması, müsabaka düzeninin bozulması, hakaret içeren tezahürat, usulsüz seyirci girişi, spor alanlarında taşkınlık ve tesislere zarar verilmesi suç sayıldığı hatırlatıldı.

Toplumsal projelerle dikkatleri çeken Adana Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz yıllarda hırsızlık, kapkaç ve dolandırıcılık olaylarına dikkat çekmek için klipler çekip yerel televizyonlarda yayınlatmıştı. Sporda şiddetin önüne geçmek amacıyla da geçtiğimiz aylarda statlara girişlerde alkol testi uygulaması başlatılmış ve olumlu sonuçlar almıştı.