Bugün saat 13.30 sıralarında Arifiye Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen olayda Muharrem Bozkurt ile kardeşi Ramazan Bozkurt arasında tartışma çıktı. Borç- alacak anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı belirtilen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgaya Ramazan Bozkurt'un oğlu Bayram Bozkurt da karıştı. Kavgada Muharrem Bozkurt kardeşi Ramazan Bozkurt'u sağ bacağından, yeğeni Bayram Bozkurt'u da karın boşluğundan bıçakla yaraladı. Olayda amca Muharrem Bozkurt da başına aldığı sopa darbeleriyle yaralandı.

Emniyet Müdürlüğü'nden çıkan polisler olaya müdahalede bulundu. Yaralılardan Bayram Bozkurt ile babası Ramazan Bozkurt Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Muharrem Bozkurt da olay yerine gelen bir başka ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

İŞARET DİLİYLE ANLATTI

Polisler olayın nasıl meydana geldiği ve görgü tanıklarının tespitini yaptığı sırada 30 yaşındaki işitme engelli Sabri Taşkesen'in, işaret diliyle polislere olayı anlatmaya çalışması dikkat çekti. Zaman zaman olay yerindeki vatandaşları konu mankeni olarak kullanan Taşkesen, polislere olay hakkında bilgiler vermeye çalıştı. Taşkesen, ayrıca Muharrem Bozkurt'un olayda kullandığı ve olay sonrası attığı bıçağın yerini de polislere gösterdi. Polisler  Sabri Taşkesen'i, daha ayrıntılı ifadesini almak amacıyla polis merkezine götürdür.



KA(KA/COŞ)