Türk Hava Kurumu Tokat Şubesi tarafından Özel Hayat Bakım Merkezi’nde barınan engellilere verilen model uçak kursu tamamlandı. Kursu tamamlayan kursiyerler için Yeraltı Çarşısı üzerinde düzenlenen sergi alanında sertifika töreni yapıldı. Törene Türk Hava Kurumu Tokat Şube Başkanı Veli Gökyıldız, Özel Hayat Bakım Merkezi yetkilileri ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerler katıldı.

Törende konuşan Türk Hava Kurumu Tokat Şube Başkanı Veli Gökyıldız, Mart ayı içerisinde Özel Hayat Bakım Merkezi’nin kurumlarına model uçak kursu ile ilgili başvuruları olduğunu belirterek, bakım merkezinin sakinlerine kurs verdiklerini söyledi. Kurs sonunda kursiyerlerin sertifika almaya hak kazandıklarını belirten Gökyıldız, şöyle dedi:

"Tokat’ta şu ana 300’ü aşkın 7'den 70’e her yaş gurubundan vatandaşımıza sertifika verdik. Ama bizim en mutlu anımız bugün. Bugün bu kıymetli kardeşlerimize model uçakları yaptıkları için sertifika veriyoruz. Özel Hayat Bakım Merkezi idarecilerine bu atmosferi ilimize yaşattıkları için içtenlikle teşekkür ediyorum. Bu güzel çalışmayı model uçakla taçlandırdılar. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

Daha sonra 12 kişiye sertifikaları teslim edildi.



FY(EA/İD)