Ramazan ALMAÇAYIR/İSTANBUL, MALTEPE'de buz tutan yolda kayarak yere düşen 8 aylık hamile kadın başını beton zemine çarptı. Yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


Olay Maltepe Zümrütevler Mahallesi Güney sokakta 13.00 sıralarında meydana geldi. 8 aylık hamile olan Ayfer Tekin (30) çöp dökmek için evden dışarı çıktığında kar yüzünden buzlanan yolda dengesini kaybedip yere düştü. Yere düşen talihsiz kadın başını beton zemine çarptı. O sırada evde olan eşi Veli Tekin hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hamile kadını ambulansa alıp Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Ayfer Tekin sedyeyle acil servisten içeri sokulurken kendisine refakat eden eşi Veli Tekin, "kardan kayıp düştü" diye konuştu. Başından yaralanan hamile kadının hastanedeki tedavisi devam ediyor.


KAZALAR MEYDANA GELDİ


Öte yandan buzlanan yollar, maddi hasarlı trafik kazalarına da neden oldu. Kartal Topselvi mahallesi Kiraz sokakta meydana gelen kazada kontrolden çıkan bir araç yan yattı. Kar yağışı İstanbul'da etkisini devam ettirirken olumsuz hava şartları yayalara ve sürücülere zor anlar yaşatmaya devam ediyor.


RA (MK) (FOTOĞRAF)