Başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, bugün özel uçakla İstanbul'dan Anadolu Üniversitesi Havaalanı'na indi. Yıldırım Demiröören, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile yöneticiler tarafından karşılandı.

Yönetim kurulu toplantısının yapılacağı Eskişehirspor Tesisleri'ne giden Yıldırım Demirören'i Eskişehirspor alt yapısının minik futbolcularıyla taraftarların oluşturduğu Bando Es-Es grubu karşıladı. Bando Es-Es'in kurucusu Uğur Kürkçüoğlu, bu arada Demirören'e gruplarının flamasını verdi. Demirören'de Kürkçüoğlu'na, "Türkiye'ye örnek oldunuz. Taraftar deyince akla ilk siz geliyorsunuz" dedi.

Demirören, Kürkçüoğlu'nun A milli futbol takımı maçlarında da görev yapmak istediklerini söylemesi üzerine bandoyu Romanya maçına davet etti.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın da başkanı olan Halil Ünal, "Federasyon yönetimini şehrimizde misafir etmekten onur duyuyoruz. Federasyonumuzun yönetim kurulu toplantısını İstanbul dışına çıkararak Anadolu'da başlatmaları Türk futbolu adamı, Kulüpler Birliği Başkanı ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı olarak sevgili ağabeyimi, dostumu, arkadaşımı Eskişehir'de ağırlamaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Yıldırım Demirören de, "Federasyon olarak düşüncemiz bu toplantıları sadece İstanbul'da değil bütün Türkiye'de bu toplantıları gerçekleştireceğiz. İlkini Eskişehir'den başlattık. Bundan sonra bir bütün olarak bunu devam ettireceğiz. Diğer şehirlerde de kulüpleri ziyaret edeceğiz. Bu toplantıları hem orada yapacağız hem de kulüplerle kaynaşmak istiyoruz. Halil Ünal'ın kulüpler birliği başkanı olmasından dolayı ilk toplantıyı burada başlattık" diye konuştu.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve beraberindekiler daha sonra Eskişehirspor Tesisleri'ndeki yönetim kurulu toplantısına katıldılar.