Vural: Maç yarım saatte bitti

SB Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Galatasaray mağlubiyeti ardından üzgün olduklarını söyledi.



Galatasaray'a 3-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulunan SB Elazığspor'un çalıştırıcısı Yılmaz Vural, istemedikleri bir sonuç aldıklarını ifade etti.
Karşılaşmanın ardından Lig TV'ye konuşan Vural, "Yani maçın ilk 26 dakikasında oyun bitti neredeyse. Yediğimiz üç gol de bu seviyede bir takımın yapacağı hatalar değil. Saçmasapan goller yedik. Bu seviyede bunların yapılmaması lazım. Golü bulduktan sonra toparlanmaya çalışırken öyle bir zamanda gol yiyorsunuz ki takım düşüyor. İkinci devre ortak olmak istedik, oyun ortada gitti. Bir iki tane kontradan pozisyonlar yakaladılar. İkinci devre laylaylom bir şekilde geçti gitti. Ataklarımızı sonuçlandıramadık. Olayları şuta bağlayamadık. Gol atma şansımız ortadan kalktı." dedi.
Oyuncularının daha iyi oynayabileceklerini düşünen Vural, "Hayatta hiçbir şeyi abartmayacaksınız. Buna rağmen, oyuncularımı kutluyorum. Çocuklarıma Pazartesi gününe kadar izin verdim. Dört tane öyle maç oynayacağız ki, bunların hiçbiri Galatasaray değil. Hepsi sıkıntılı takımlar. Bütün bunları düşünüp telafisiz dört tane maç oynayacağız. Bu maçları kazanmak zorundayız eğer ligde kalmak istiyorsak. Benim takımım iyi takım. Bundan sonrası için kendine denk takımlarla oynayacağı maçlarda iyi sonuçlar alacaktır." şeklinde konuştu.