Sneijder transferi için dün öğleden sonra Milano’ya çıkarma yapan Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfü Arıboğan ve Sinan Kalpakçıoğlu’nun çalışmaları sonuç verdi. AMK’nın özel haberine göre; Hollandalı yıldız, sarı-kırmızılı ekibin teklifine ‘evet’ dedi.
SNEIJDER İÇİN İKİ MİLYON FORMA

Gece geç saatlere kadar Sneijder’in evinde Hollandalı yıldızla toplantı yapan Galatasaray kurmayları, sabaha doğru dünyaca ünlü yıldızı ikna etmeyi başardı. Bugün Inter Başkanı ile veda yemeğinde buluşan Sneijder, transferi hakkında Moratti’ye bilgi verdi.

Şu saatlerde Interli yöneticiler ile Sneijder arasında sözleşmenin karşılıklı feshi için görüşmeler sürüyor. Sneijder ile 3.5 yıllık anlaşma sağlandığı ve yıldız futbolcunun yarın İstanbul’a gelmesinin beklendiği öğrenildi.

TOPLAM MALİYET 25 MİLYON EURO
Inter’de geçirdiği 3.5 yılın ardından Türkiye’ye gelecek olan Sneijder için İtalyan kulübüne 7.5 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. Hollandalı yıldız, yıllık 4.2 milyon euro garanti ücretin yanı sıra sarı-kırmızılılarda maç başı 25 bin euro kazanacak. Böylece Sneijder’in 3.5 yıllık toplam maliyeti 25 milyon euroyu bulacak.