İsmi uzun süredir gündemde olan ancak bonservis sorunu bir türlü aşılamayan Raşit’le ilgili problem çözüldü. Orta saha oyuncusu Raşit, bugün 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Belediye Başkanı Serhat Orhan, imza töreninde Raşit’in yeni sezonda takım kaptanı olacağını açıkladı, "Raşit bizim ilk gözağrılarımız. Sezon bittiği gün onu transfer edeceğimizi söylemiştim ve sözümde durdum. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Turgutluspor’a döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen Raşit ise, "Önceki sezon Göztepe’de, geçen sezon Adana Demirspor’da bir üst lige çıkmanın sevincini yaşadım. Aynı mutluluğu Turgutluspor’da da yaşamak istiyorum" diye konuştu.

Bu arada yönetim, kaleci sorununu Tokatsporlu Emrehan Ceylan’la çözdü. Tecrübeli file bekçisi, Irlamaz Tesisleri’nde düzenlenen törende 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Profesyonel futbolla Zeytinburnuspor’da tanıştıktan sonra Saran Keskinspor, Altay, Petkimspor, Ankaraspor, Beylerbeyi, Anadolu Üsküdar 1908, Yalovaspor, Y.Yozgatspor, Sakaryaspor, A.Sebatspor, Karşıyaka, Gebzespor, Konya Torku Şekerspor, Sivasspor ve Bozüyükspor’da forma giyen 32 yaşındaki eldiven, geçen sezonun ilk yarısında Fethiyespor, ikinci yarısında Tokatspor’un kalesini korudu.


DÇ(YC/AÖ)