ARD ARDA TRANSFERLER

Transfer sezonuna Gençlerbirliği’nden Yasin Öztekin’i alarak başlayan Trabzonspor, daha sonra Leicester City’den Sol Bamba ve Bucaspor’un Emre Güral’ı kadrosuna kattı. Trabzonspor, son olarak Gençlerbirliği’nden Soner Aydoğdu ile anlaşmaya vardı.

TEKLİF YAPILDI

4 Temmuz’da başlayacağı açıklanan yurtdışı kampına kadar transferleri büyük ölçüde bitirmeyi hedefleyen Trabzonspor yönetim, gözünü şimdi de Gaziantepspor'a çevirdi. Asbaşkan Nevzat Şakar ve Yönetim Kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, Gaziantepspor’a Serdar Kurtuluş için tekliflerini ilettiler.

SAPARA ARTI 2.5 MİLYON EURO

Gaziantepspor Transfer Komitesi Başkanı Mustafa Kızıl’dan, "Serdar Kurtuluş’a karşılık Sapara ve 2.5 milyon euro isteriz" karşılığını alan Asbaşkan Şakar ve yönetici Bekiroğlu, karşı teklif vermek için süre istedi.

Trabzonspor'un Gaziantepspor'un fiyatı 2 milyon euroya indirmesi halinde Sapara’yı da vererek bu transferi bitirmeyi amaçladığı öğrenildi. Bu arada Muhammet’i satmak istemediğini belirten Gaziantepspor’un Cenk için ise açık kapı bıraktığı bildirildi.

BAMBA’YA KAVUŞUYORLAR

Trabzonspor, İngiltere’nin Leicester City takımından kadrosuna kattığı Fildişi Sahilli'nden stoperi Souleymane Bamba’ya kavuşuyor. Tatilini tamamlayarak Fransa üzerinden Türkiye’ye gelecek olan Bamba'nın yarın öğleden sonra Trabzon’da olacağı açıklandı.

Taraftarların da Bamba için havalimanında karşılama töreni düzenleyeceği belirtildi.

Bamba'nın daha sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’yle kenti gezeceği, cuma günü de kendisini 5 yıllığına Trabzonspor’a bağlayacak sözleşmeyi törenle imzalayacağı bildirildi.

Bordo mavili kulüp, Bamba’nın transferi için İngiliz Leicester City kulübüne 750 bin sterlin ödeyecek, futbolcunun kendisine de yıllık yaklaşık 1 milyon euro garanti para verecek.


ÖA(TM/AÖ)