ANKARA'YA GÖTÜRÜLMEDİLER

Eskişehirspor karşısında aldığı 3-0’lık şok mağlubiyetin ardından Şanlıurfaspor’u kupada yenerek moral bulan Trabzonspor’dan Gençlerbirliği karşılaşması öncesi 3 eksikle karşılaştı. Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada zirveye yaklaşmak için yarınki maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefleyen bordo mavililerde, hasta olan Bamba ile son çalışmada sakatlanan Janko ve Sapara Ankara’ya götürülmedi.

EKSİKLER ÇOĞALDI 

İlk 11’in 3 oyuncusundan yoksun olarak bugün öğleden sonra Ankara’ya giden bordo mavililerde ayrıca Vittek, Cech, Volkan, Barış ve Ferhat da teknik direktör Şenol Güneş tarafından kafileye dahil edilmedi.

FORVETTE KİMİ SEÇECEK

Janko’nun Ankara’ya götürülmemesi üzerine teknik direktör Şenol Güneş’in forvette kime görev vereceği merak konusu oldu. Devre arasında gitmesine kesin gözle bakılan Henrique’nin Şanlıurfaspor maçındaki performansına göre ilk 11’de forma giymesi zor olduğu öğrenildi.

HALİL FORMAYA YAKIN

Bu arada oyuna girerken yuhalanan Halil’in moralinin bozuk olmasına rağmen formaya daha yakın olduğu bildirildi. Şenol Güneş, genç forvet oyuncusu Emre’yi de Gençlerbirliği maçında sahaya sürebilecek. Şenoly Güneş, öte yandan Bamba’nın yokluğunda Mustafa–Giray ikilisini defansın göbeğinde oynatacak.

TRABZONSPOR’UN MUHTEMEL KADROSU:

Trabzonspor'un Gençlerbirliği maçının muhtemel kadrosu şöyle:

Onur – Zeki, Mustafa, Giray, Emerson – Yasin, Zokora, Adrian, Olcan – Emre, Halil

SAKAT: Sapara, Janko, Bamba

CEZALI: Yok


ÖA(TM/AÖ) FOTOĞRAF