Kulüp binasında düzenlenen basın açıklamasında Diyarbakırspor'un içerisinde bulunduğu durumu değerlendiren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Remzi Can, kulübe 10 bin lira değerinde 2 bin adet SMS destek verdiklerini açıkladı.

Şanlıurfa Valisi'nin Şanlıurfaspor'a sezon başından bu yana 1 milyon TL. destek verdiğini belirterek konuşmaya başlayan Can, "Vali bey, Şanlıurfaspor'a sezon başından bu yana 1 milyonun üzerinde destek verdiklerini anlattı. Biz ise sustuk. Bir şey söyleyemedik. Yapılanlar valiler arasındaki farkı zaten ortaya koyuyor" diyerek, isim vermeden Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak'a göndermede bulundu.

Diyarbakırspor Ticaret ve Sanayi Odası isminin çok büyük olduğunu belirten TSO Başkanı Can, "Ne yazık ki, ekonomik olarak o derece büyük değiliz. Diyarbakırspor'a daha fazla katkı sunmak isterdik ama bizim de bu çorbada tuzumuz budur. Bu sembolik bir destektir. Amacımız Diyarbakırspor'a ilgiyi çekmektir. Diyarbakırspor için daha büyük projeler gerçekleştirmek gerekir. Vali, belediye başkanı, sivil toplum kuruluşları, işadamları ve kentin ileri gelenlerinin bir araya gelmesi lazım" dedi.

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen de TSO yönetimine teşkkür ederek, "Sembolik de olsa Ticaret Odası ilk günden bu yana Diyarbakırspor'un yanında yer almış ve desteğini sunmuştur. Sezon başında da kulübümüze 30 bin TL. destek sundu. Bu konuda Ticaret Odası üzerine düşeni yapmış ve sorumluluğunu gereğini yerine getirmiştir. Birlikte basın toplantısı düzenlememizin amacı da kentin ilgisini SMS kampanyasına çekmektir" diye konuştu.


SK(GG/Aİ) (FOTOĞRAF)