Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, Teknik Direktör Skibbe ile birlikte açıklamada bulundu. Şahin, Skibbe'ye olan güvenlerini dile getirerek, "İnşallah önümüzdeki sezon başarı grafiğimiz hocamızla artarak devam edecektir. Hocamıza inanıyor ve güveniyoruz. Alman ekolü, Alman disipliniyle Karabükspor, süper ligde başarılı olacaktır. Yeni bir sistem, yeni bir ekol ve yeni futbolcularla Karabükspor'un marka değerini yükseltmek için elimizden gelen herşeyi ben ve arkadaşlarım yapmaya çalışacağız" dedi.

Skibbe ise 3'üncü kez Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Karabükspor özellikle ikinci yarı çok başarılıydı. Önümüzdeki yıl ve ondan sonraki yıl süper ligde iyi bir konuma gelmek için, daha önemli hedefleri gözümüze kestirmek için iyi bir çalışma yapmamız lazım. Transfer çalışmalarımızı iyi etüd ederek, doğru şekilde değerlendirip, doğru işler yaparak hedeflediğimizi istediğimiz şekilde yapalım" diye konuştu.

Transfer konusuna da değinen Skibbe, "Yabancı oyuncu kontenjanımız dolu olduğu için daha çok yerli oyuncularla transfer görüşmeleri olacak. Mevki konusunda bir şey söyleyemem" dedi. 



BD (MÇ/RT)