Kırmızı beyazlı takım, yarın sahasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını bugün kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile tamamladı. Çalışmaya sakatlığı nedeni ile Roman Bednar katılmadı. Başkan Mecnun Otyakmaz ve Genel Koordinatör Faruk Taşsetüen de antrenmanın bir bölümünü izledi.

Antrenmandan sonra lige deplasmanda Gaziantepspor galibiyeti ile başladıklarını hatırlatan Rıza Çalımbay, şunları söyledi:

"Lige iyi başlamak önemli ama önemli olan iyi bir istikrar yakalamak. Bizim bütün gayemiz 3 maçımızı iyi bitirmek. Takım olarak daha hazır değiliz. Maç eksiği olan ve sakat arkadaşlarımız var. Ligde bazı takımlar da henüz tam hazır değil. Önümüzdeki 3 maçı kayıpsız bitirebilirsek, hem milli maç arasını iyi değerlendirip hem de eksiği olan oyuncularımızı hazır duruma getireceğiz. Mersin maçının zor olacağını biliyoruz. İyi bir kadroya sahipler. Geçen sene bütün puanları deplasmanda aldılar. Maç eksiği olan oyuncuları yetiştirmeye çalışıyoruz. Eneramo'nun da en az 2-3 hafta daha çalışmaya ihtiyaı var."

"TRANSFER OLABİLİR"

Sivasspor'un yeni bir transfer daha yapabileceğini ifade eden Rıza Çalımbay, "Transfer sezonu 5 Eylül'e kadar devam ediyor. Giden bazı arkadaşlarımız oldu. Yönetimimizle konuşacağız. İyi bir oyuncu bulursak, maddi açıdan da kulubüzü sarsmayacak bir oyuncu daha transfer edebiliriz" diye konuştu.