Spor Toto Süper Ligi'nde bu hafta Fenerbahçe ile oynayacak olan Samsunspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Mesut Bakkal ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Bugün takımla birlikte ilk antrenmanına çıkan Mesut Bakkal, "Samsunspor büyük bir camia. Ligdeki durumunu biliyoruz. İşimiz zor ama imkansız değil. El birliği ile tüm şehir olarak kenetlenerek bu zor durumdan çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Fenerbahçe maçıyla çıkış yakalayacaklarını dile getiren Mesut Bakkal, "Çok kısa vadeli gelmeyi düşünmüyordum. Burayı gördükten başkanı tanıdıktan sonra sonra da uzun vadeli çalışabileceğimi düşünüyorum. Karşılıklı anlayışla, sevgi saygıyla bu işler olur. Burada güzel şeyler yapacağız. Bundan çok daha istekli coskuşlu bir takım ollacağımızı düşünüyorum. Fenerbahçe maçıyla da bu işe başlıyacağımızı düşünüyorum. Bunun en kötüsü küme düşmek ama hiç akla getrmek istemiyorum. İnşallah başaracağız. Başarmak içinde elimizden geleni yapacağız, kimsenin bundan şüphesi olması" dedi.

DEJAN KELHAR SAMSUN'DA

Öte yandan Samsunspor yönetimi, Mesut Bakkal'ın isteği doğrultusunda İsrail'in Hapoel Haifa takımında forma giyen Sloven savunma oyuncusu Dejan Kelhar'ı renklerine bağladı. Sabah Samsun'a gelerek takımla birlikte antrenmana çıkan Sloven oyuncunun daha önce de Ankaragücü forması giydiği belirtildi.

Sabah yapılan antrenmanda futbolcularıyla kar yağışı altında çalışan Mesut Bakkal'ın oyunculara sürekli olarak moral vermesi ve şakalaşması dikkat çekti.



MS(İS/Aİ)